Wat is ACTIEV

Volledig onafhankelijk en ongebonden

ACTIEV wil de klassieke partijpolitiek loslaten en is dus een volledig onafhankelijk en ongebonden project. ACTIEV wil een beleid voeren dat kort op de bal speelt en reageert op de concrete noden van de inwoners. Logisch dat ACTIEV zich inzet voor Vorselaar. Want ons dorp heeft enorm veel troeven: de kleine gemeenschap met ruimte voor buurtwerking, de vele jonge gezinnen, het cultuur-, sport- en verenigingsleven, de groene omgeving, de scholen… Een gemeente om trots op te zijn. Kwestie van deze troeven opnieuw onder de aandacht te brengen.

In 2006 presenteerde ACTIEV zich een eerste keer in Vorselaar. Meteen werd ACTIEV de grootste partij. Lieven Janssens werd burgemeester, Paul Laeremans schepen en Mizel Gebruers voorzitter van het OCMW. Na een eerste legislatuur werd het harde werk gewaardeerd met een grote verkiezingsoverwinning in 2012. ACTIEV vormt het bestuur met veel jonge mensen. Bij het begin van deze legislatuur waren 4 van de 6 mandatarissen in het schepencollege jonger dan 40 jaar.

De dynamiek van ACTIEV werkt dus … en dat merken de mensen in Vorselaar ook. De gemeente plukt daar ook de vruchten van. In allerlei enquêtes, audits en studies doet Vorselaar het geweldig goed. We waren al tweemaal de gemeente met de gelukkigste inwoners, het beste bestuur, de beste dienstverlening, … Dat is heel fijn om te merken, maar we moeten nog voortwerken aan de toekomst.

Mensen wonen graag in Vorselaar en er heerst een fantastische sfeer en een hecht dorps- en verenigingsleven. Dat is het werk van velen. Het gaat goed met Vorselaar. Laat ons voortwerken op deze weg!

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot