Our team

Sofie ROMBOUTS

28 jaar
Vriendin van Tim Dankers
Zus van Annelien en Florian
Dochter van Marc Rombouts en Martine De Vries
Lepelstraat 63

Beroep: Werkt als leerkracht in de Freinetschool. Ik steek geregeld een handje toe in de wijnhandel van mijn moeder. Zes jaar gemeenteraadslid.

Vrije tijd: Ik heb een hart voor Afrika, ik reis graag en hou van wandelen en kamperen. Mijn creativiteit uit zich in ‘Studio Sofie’ met zeep maken, graveren en pottenbakken. Ik verdiende mijn sporen bij de Chiro en jeugdhuis ’t Staminee

 

Ik heb het hart op de tong. Ik ben sociaal en extravert en ik voel me als een vis in het water als ik onder de mensen ben. Je zal mij dan ook zelden thuis aantreffen. Ik ben liever ‘in actie’.

Sociaal onrecht, zowel dichtbij als in verre continenten maakt mij behoorlijk boos. Zeker als het om kinderen gaat. Daarom koos ik voor de job van leerkracht en ondersteun ik initiatieven op vlak van ontwikkelingssamenwerking. Een andere belangrijke interesse van mij is het milieu. Een milieubewuste aanpak van evenementen en festiviteiten in ons dorp verdient alle aandacht. Ook als jongeren zijn we daarvoor verantwoordelijk.

Omdat ik niet bij de pakken wilde blijven zitten stelde ik mij zes jaar geleden kandidaat voor ACTIEV. Als ik zie wat we met een gemotiveerde en hechte groep allemaal verwezenlijkt hebben dan ga ik opnieuw voluit voor de volgende zes jaar! Ik wil verder werken aan een sociale en groene gemeenschap vanuit een onafhankelijke partij die het beste voor heeft met Vorselaar.

Sofie

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot