Our team

Paul LAEREMANS

59 jaar
Getrouwd met Leen Lemmens
Vader van Stefanie en Jan
Opa van Flor
Schoonzoon van Jef (van de) Schoenmaker
Boulevard 3

Beroep: Bankbediende met brugpensioen. Schepen van sport, cultuur, buurtwerking, verenigingen en  vrijwilligers.

Vrije tijd: Bestuurslid van VZW Parochiale Werken, voorzitter van Beweging.net, 30 jaar wijkmeester van de KWB.
En in de tijd die overblijft : sport, muziek beluisteren, gezellig tafelen, op vakantie gaan en genieten met de familie.

Mijn hele leven is verweven met het Vorselaarse verenigingsleven in de breedst mogelijke zin. Ik vervulde verschillende rollen bij KWB, OG Vorselaar, Beweging.net en de VZW Parochiale Werken. Het organiseren van activiteiten en evenementen is echt mijn ding en de stap naar ACTIEV was twaalf jaar geleden een logische keuze voor mij.

Als schepen van sport, cultuur en vrije tijd heb ik mij op gemeentelijk vlak samen met de vele vrijwilligers intensief ingezet. De jaarmarkt, de openluchtfilms, de historische wandeling, concerten van de cultuurraad, het dessertenbuffet en het terrastheater zijn maar enkele gekende voorbeelden. Dat Vorselaar nu de titel van ‘gelukkigste gemeente van Vlaanderen’ krijgt is geweldig. Maar vooral dat zoveel inwoners deelnemen aan het sport- en verenigingsleven en massaal aanwezig zijn bij feesten en evenementen geeft mij veel voldoening.

Een sterk sociaal weefsel, respect voor mens en natuur en ruimte voor nieuwe initiatieven vormen de basis voor het lokaal beleid van ACTIEV.  Als lijstduwer kies ik er bewust voor om deze visie de volgende zes jaar te laten invullen door een vernieuwde jonge ploeg. Met plezier stel ik mijn ervaring ten dienste van de gekozen kandidaten en ik blijf mij inzetten om de positieve boodschap van ACTIEV uit te dragen en te verpersoonlijken.

Paul

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot