Our team

Niels DE CEUSTER

35 jaar
Getrouwd met Karen Celis
Papa van Lucas en Klaas
Schoonzoon van (juf) Christine Van den Broeck
Boulevard 19

Beroep: Arbeider-bemonsteraar bij een koperbedrijf in Olen

Vrije tijd: Lid van OG Vorselaar en Cyclocross, voorzitter van het oudercomité van de basisschool in Vorselaar. Veelzijdige en sportieve interesses: reizen, koken, bakken, fietsen en skiën.

Even voorstellen, Niels De Ceuster, 35 jaar en gehuwd met Karen Celis, dochter van Juf Christine en kleindochter van Dis en Olga Van den Broeck. Wij wonen met onze jongens Klaas en Lucas in de Boulevard, in het prachtige Vorselaar.

Misschien kent u mij als voorzitter van het oudercomité van basisschool De Knipoog, als actief helper bij Cyclocross Vorselaar of als trainer van de U7 bij OG Vorselaar. Jeugd, onderwijs en sport zijn belangrijk voor mij en voor heel wat dorpsgenoten redenen om Vorselaar als woonplaats te kiezen.

Via mijn rol in het verenigingsleven werkte ik regelmatig nauw samen met leden van ACTIEV. Wat me sterk opviel waren de enthousiaste sfeer in de groep en de knappe projecten die al gerealiseerd zijn: levendige pleintjes in ons dorp, druk bezochte evenementen en positieve financiële resultaten.

Ik ben sociaal geëngageerd en sportief en ik wil mij inzetten voor de Vorselaarse jeugd, de gezinnen en de sport. In deze domeinen wil ik mij verder verdiepen en nieuwe initiatieven op poten zetten.

Niels

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot