Our team

Mizel GEBRUERS

65 jaar
Getrouwd met Mark Suykens
Moeder van Jan, Hans en Marijke
Grootmoeder van 5 kleinkinderen en 1 sterrenkindje
Dochter van Charel Gebruers en Yvonne
Riemenstraat 76

Beroep: Gewezen directeur internaat KVRI, OCMW-voorzitter en schepen sinds 2007.

Vrije tijd: Lid van Okra, Wereldwinkel, Natuurpunt, Femma, Heemkundige Kring en tal van andere verenigingen

De voorbije twaalf jaar gaf ik als OCMW-voorzitter en schepen het beste van mezelf. Ik ben fier op de  uitbouw van het dienstencentrum tot een “sprankelende” ontmoetingsplaats voor jong en oud. De kwaliteit van het zorgaanbod en de sociale woningen in Vorselaar zijn sterk verbeterd. Met de scholen werken we goed samen. We ondersteunden hun activiteiten en verbeterden de schoolomgevingen.

Lovenhoek en Schupleer zijn met onze steun uitgegroeid tot prachtige natuur- en wandelgebieden. Welzijn en milieuzorg gaan voor mij  hand in hand. Natuur dichtbij maakt mensen immers gelukkiger en gezonder.

Mijn beleidservaring wil ik heel graag verder ten dienste stellen van Vorselaar. Senioren én kinderen gaan mij bijzonder ter harte. Eenzame ouderen, kinderen in armoede en alleenstaande ouders zijn groepen die alle aandacht verdienen. Daarom wil ik gezondheidszorg en welzijnsvoorzieningen zo dicht mogelijk bij de mensen brengen.

In de komende jaren willen we een heel nieuwe gemeenteschool bouwen waar kinderopvang, jeugdwerk, vormingswerk en verenigingsleven samen gebruik van kunnen maken.

Graag ga ik met uw steun voluit verder voor een sociaal, warm en groen Vorselaar!

Mizel

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot