Our team

Lieven JANSSENS

40 jaar
Getrouwd met Vicky De Cnodder
Papa van Joppe (14) en Lieze (8)
Zoon van Hugo Janssens en José Moorkens
Lepelstraat 59

Beroep: Burgemeester, verantwoordelijk voor intergemeentelijke samenwerking, politie, veiligheid, mobiliteit, personeel, burgerlijke stand, erfgoed, openbare werken en dorpskernvernieuwing.

Docent UA

Vrije tijd: Voorzitter van buurtvereniging De Lepel, muzikant bij de Harmonie en The Pale Boys, koken met “Veusseleir Culinair” en met de KWB-kookvrienden van de Vorselaarse tapastocht en lid van tal van Vorselaarse verenigingen

Vorselaar is in de regio gekend als een voorbeeldgemeente en krijgt daar heel wat waardering voor. Zo kreeg ons dorp de titel van beste bestuur en vooral van “gelukkigste gemeente van Vlaanderen”. Daar ben ik echt fier op.

Iedereen merkt dat Vorselaar leeft, dat Vorselaar een authentiek dorpsleven heeft, kan rekenen op een rijk pallet aan verenigingen en vrijwilligers en vooral dat het professioneel wordt bestuurd. Ruimtelijk met een duidelijk “RUP kern”, op vlak van welzijn met een pallet aan voorzieningen voor ouderen, zieken en kansarmen en op financieel gebied volledig schuldenvrij. Vorselaar kan voor al deze domeinen een geslaagd resultaat voorleggen!

ACTIEV bruist van nieuwe ideeën om van Vorselaar een moderne gemeente te maken klaar voor de toekomst.  Alles wat je over deze plannen wil weten vind je op Actiev.be.

Ik blijf graag een “burgervader” die mee de kar trekt en altijd en overal beschikbaar is voor de inwoners. Jullie kunnen op mij rekenen!

Lieven

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot