Our team

Kobe VERCAUTEREN

32 jaar
Vriend van Sanne Van den Eynden
Papa van Cas en Lon
Zoon van Oda Van Looy en Danny Vercauteren
Kleinzoon van Charel (van Jef van Nette) Van Looy en Marieke Coopmans
Niemandshoek 2

Beroep: Speelruimtecoördinator voor de stad Turnhout.  Zes jaar schepen voor jeugd, gezin en vrije tijd, kinderopvang en speelpleinwerking, gelijke kansen en ontwikkelingssamenwerking.

Vrije tijd: Oprichter van Vorselazarus met 2290-bier, buurtcomité Den Hoek, ex-Chiroleider, lid van de KWB, fietsen en joggen, genieten van podcasts of van een gezelschapsspel.

Ik ben graag bezig. Stilzitten is niet mijn ding. Mijn tijd en energie gaat vooral naar het  jonge volk in Vorselaar. Ik was leider en groepsleider en ik ben ook vandaag nog regelmatig in actie voor de Chiro. Ik leverde mijn bijdrage aan de uitwerking van de jaarthema’s, een inspiratiebron voor allerlei gemeentelijke evenementen. Ik ben lid van de stuurgroep Alles (voor) Kids.

Zes jaar geleden heb ik er niet aan getwijfeld om als jonge schepen voor jeugdbeleid, kinderen en gezin mijn verantwoordelijkheid op te nemen. Ik zette mijn schouders onder een open en betrokken beleid voor alle kinderen en jongeren. Ik ben nu zelf jonge vader en besef nog meer het belang van aandacht voor jeugd, gezin en vrije tijd in onze unieke woon- en onderwijsgemeente.

De terugblik op alle kindvriendelijke realisaties, de uitbreiding van het vrijetijdsaanbod, de positieve vibes en de samenhorige inzet voor Vorselaar van alle ACTIEV leden geven mij enorm veel zin om door te gaan.

Er staat voor de volgende zes jaar een belangrijk project op stapel: een nieuwe school gecombineerd met een jeugdcentrum midden in het Vorselaarse groen. Een moderne en polyvalente open campus voor onderwijs, jongeren en verenigingen in het hart van ons dorp. Met jouw steun wil ik daar voluit voor gaan.

Kobe

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot