Our team

Filip VAN DEN BROECK

43 jaar
Getrouwd met Suzy Van Gool
Papa van Andrew
Pluspapa van Desmond en Bradley
Zoon van Jef Van den Broeck en Julia Peeters
Heiken 37

Beroep: Leerkracht, ondernemer in de evenementen business en uitbater van een ecologische camping.
Zes jaar schepen voor milieu, landbouw, lokale economie en toerisme.

Vrije tijd: Lid van UNIZO Vorselaar en van de Raad voor Lokale Economie, mede-organisator van Na-Fir-Bolg, lid van Squashclub De Dreef

Twaalf jaar geleden werd ik lid van ACTIEV uit politieke interesse voor een lokaal project met aandacht voor de natuur. Sinds 2012 ben ik schepen voor milieu, landbouw, lokale economie en toerisme.

Ik geloof in de mogelijkheden van lokaal en ecologisch verantwoord ondernemerschap. Als lid van UNIZO Vorselaar en van de Raad voor lokale economie ondersteun ik ondernemend Vorselaar om nieuwe en duurzame initiatieven te ontwikkelen op de schaal van onze mooie gemeente. Met ACTIEV zet ik mij de volgende jaren in om de groene ruimte doordacht te beheren en bij alle beslissingen aandacht te hebben voor het milieu. De verbreding van de landbouwsector en de verdere uitbouw van het streektoerisme zijn economische kansen.

Om tijd te behouden voor mijn pittig jong gezin wil ik mijn opdracht als schepen doorgeven aan een gemotiveerde opvolger. Ik steun ACTIEV en de nieuwe ploeg met mijn ervaring en zet mijn volle gewicht in voor weer zes dynamische jaren.

Filip

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot