Our team

Chris VAN OPSTAL

67 jaar
Getrouwd met Leo Verhaert
3 kinderen en 10 kleinkinderen
Nieuwstraat 116

Beroep: Gepensioneerd kapster, oma van tien kleinkinderen

Vrije tijd: Bestuurslid én danser bij de Kardinaaldansers, 40 jaar lid van KVLV Vorselaar waarvan 16 jaar bij het bestuur, voorzitster van buurtwerking Berg-op en deelneemster aan hobby- en sportclubs

Ik ben een levensgenieter en kom graag onder de mensen. Bij de pakken blijven zitten is niets voor mij. Ik wil mee de touwtjes in handen nemen.  Om het gemeenschapsleven in Vorselaar uit te bouwen neem ik al jarenlang een actieve rol op bij de KVLV, ben ik voorzitster van buurtwerking Berg-op en bestuurslid bij de Kardinaalsdansers.

Zo kennen ook mijn kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen mij: zorgend, geëngageerd en initiatief nemend. Als senior begrijp ik de noden van ouderen in Vorselaar en luister ik naar hun bekommernissen. Vanuit die betrokkenheid sta ik opnieuw op de lijst van ACTIEV.

ACTIEV staat voor verbinding tussen mensen en zorgzaam zijn voor elkaar en voor onze kleinkinderen, onze toekomst. Dat is wat ik belangrijk vind en waar ik mijn tijd en energie de volgende jaren graag aan wil besteden.

Chris

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot