Our team

Benny VAN HOOGHTEN

43 jaar
Vriend van Kenny Maeyninckx
Baasje van hond Olli
Kempenlaan 30

Beroep: Teamleader bij een internationaal koekjesbedrijf in Herentals. Stuurgroep ACTIEV

Vrije tijd: Organisator van verschillende evenementen. Af en toe een festival meepikken, lekker tafelen, fotografie. Veel tijd en energie gaat naar de bouw van een nieuwe woonst

De goesting om in de politiek te stappen kwam er door mijn inzet voor de buurtwerking aan De Schrans samen met onder andere Mizel Gebruers. Initiatief nemen om iets terug te geven aan de gemeenschap of de buurt waarin ik leef is echt mijn ding. Twee keer per jaar organiseer ik met een enthousiaste groep vrijwilligers een evenement ten voordele van een goed doel zoals Kom op tegen kanker, Blindenzorg of Brandwondenkids.

De stap naar ACTIEV lag voor de hand. Door met een lokale partij te werken aan veiliger verkeer, meer groen, een sterk sociaal weefsel en ruimte voor diversiteit kan ik mijn engagement in daden omzetten. Respect en gelijkwaardigheid zijn voor mij erg belangrijk.

Ik ben ervan overtuigd dat ACTIEV de juiste accenten legt om een moderne dorpsgemeenschap te vormen waarin het goed en prettig leven is voor elke inwoner. Daar wil ik de volgende jaren graag mijn steentje toe bijdragen.

Benny

 

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot