Our team

Annick VERSWYVEL

51 jaar
Vriendin van Jos Van Gulck
Moeder van Elise en Lorenz
Dochter van André Verswyvel en Rosa Geentjens
Putakkerstraat 31

Beroep: Commerciële functie waarbij communicatie en samenwerking centraal staan bij een levensmiddelenbedrijf in Herentals.
OCMW raadslid

Vrije tijd: Fervent fietser én secretaris bij VZW Fiets U Fit wielerclub. Koken en genieten van een goed boek. Fan van het motto “Een gezonde geest in een gezond lichaam.”

Mijn interesse in de politiek kwam er door mijn vader André Verswyvel. Bij het ontstaan van ACTIEV nam ik de fakkel van hem over om mijn bijdrage te leveren aan een nieuw en lokaal initiatief.

Uitgaan van eigen lokale kracht en de vragen vanuit de gemeenschap met een grote gemotiveerde groep mensen positief beantwoorden is uniek. Het zijn die pijlers van ACTIEV die mij aantrekken en die het mogelijk maken daadwerkelijk plannen uit te werken én te realiseren.

Als OCMW raadslid ben ik mij bewust van het belang van een goed sociaal beleid. Welzijn vandaag omvat zowel fysieke als mentale gezondheid en veel aandacht voor sociaal contact. Door hier aan mee te werken wil ik ervoor zorgen dat iedereen, van jong tot oud, goed in ons dorp kan leven. Ook de volgende zes jaar wil ik vooruit denken en verder werken aan een aangename woonplaats voor u.

Annick

Copyright © 2018 ACTIEV | Alle Rechten Voorbehouden
Website door Joris Van der Schoot